Projecten

Het is ook mogelijk om complete projecten bij ons af te geven, in samenspraak met u brengen we het gewenste resultaat in kaart.
Uit ervaringen weten we hoe complex sommige projecten kunnen zijn, met die reden hebben we connecties met andere ondernemers. Op deze manier vormen we een sterkere ketting en is de kans groot dat het resultaat bevredigender zal zijn dan de vooraf beoogde uitkomst. Tevens is EDW Technics aangesloten bij de Metaal Unie, hierdoor is het netwerk zeer uitgebreid.
De toegevoegde waarde van EDW Technics zit mede in het meedenken richting een optimale en integrale oplossing (indien gewenst).

Noodstroom aggregaten


Onderhoud, storingen en reparatie van (noodstroom)aggregaten, want bedrijfszekerheid van de energievoorziening is zeer belangrijk bij het in gebruik hebben van dergelijke installaties.


Gevechtsvliegtuigen


Onderhoud van gevechtsvliegtuigen gaat niet zonder benodigd randapparatuur, van hydraulische teststands tot diesel aangedreven compressoren, van generatoren tot koeltechnische installaties. Deze hebben allemaal preventief en correctief onderhoud nodig. Deze ervaring is aanwezig binnen EDW Technics.

Laten we onze krachten bundelen, om van uw project een succes te maken!


Neem direct contact op